Ismét további bezárások, költözések Miskolcon, még egy üres stand

Megosztás

A kiskereskedelem haláltusáját vívja, nagyon sokan bedobták már a törölközőt. Bár a hamburgeres már nagyon régen bezárt, most a helyén levő desszertbárt is hiába keressük ugyanott. Most egyhónapos kényszerszünetet tart, de ha megnyit, máshol teszi.

Szerencsére legalább a Macaron nem zárt be végleg, csak megújult formában elköltözött és egy hónapos kényszerszünetet tart. Tamás kérdezte a közösségi médiában, látva a bezárást, hogy mi is történt. “Ez is bezárt? Pedig nem is a sétálón van, hanem a Szinvaparkban. Macaron desszertbár volt 2023.12 31-ig (előtte régen Hamburger Heaven).”

Némileg megnyugtató választ is kapott a kesergés mellett. “Ez már nagyon régen bezárt. (mármint a hamburgeres – a szerk.)” “December végén még üzemelt itt a Macaron desszertbár. Ma már a cégtábla sincs kint…” “A piacon a gombás is kiadó.” “Minden bezár …evvan.” “Elköltözött a városháztérre a macaronos. A Calypso mellé. Februárban nyitnak” – jött a megerősítés, hogy itt nem végleges bezárásról van szó, csak egy hónapról.

Sajnos a kisállatokkal foglalkozó üzlet és az Adidas bolt – valamint még sok másik – nem járt ilyen jól, Miskolcon ugyanúgy egyre borzalmasabbak a kiskereskedők kilátásai, mint az ország más városaiban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek